KÖRKORT!

Äntligen äntligen säger jag bara, det var på tiden om man säger så. Så himla skönt när han sa "ja men det här gick ju finfint, grattis" de orden ekar typ i mitt huvud nu. Var nära på att hoppa på karln, för jag var ganska nervös under hela körningen. Men han var ganska snäll tycker jag, dock vart jag ännu mer nervös när jag fråga christian (som jag körde förkörningen med) om han var snäll och han skaka på huvudet.. Inte kul! Han var väl ganska tyst under hela körningen, ställde någon fråga då och då.. Hatar tråkiga människor som inte har någon humor, hade han kugga mig hade jag vidit av ***** på honom!
Men nu gjorde han inte det så det var ju bara bra!!

Åkte direkt hem och hämta bilen, hur läskigt var det inte att sitta själv för första gången, man är ju så van att någon sitter breve och säger vart man ska och hur man ska göra. Men det gick ju bra iaf, hämta Kajsa och körde runt lite för att vänta på lina och linnea för vi skulle på birsta.

Nu sitter jag här iaf och är helt slut efter en lång dag, kom hem från träningen för ett tag sedan också. Alltid lika roligt att träna!!

och nej.. det är inte jag på bilden, jag lovar!

Energimorgon

Sitter här och vätar på att klockan ska sticka iväg (den ända gången man vill det nästan). Vaknade en timme förtidigt, jätte ovanligt mig eftersom jag brukar jämt försova mig. Men idag var jag extra pigg och hade extremt med energi när jag vaknade så jag klev upp ändå.
Idag är en helt vanlig dag, eller vem vet.. ingen dag är den andra lik!

Ska sticka till skolan, men först lite slappning framför tv:n med en varm kopp te så min hals mår bättre.


Delar med mig av otroliga snyggheten idag! haha.Enjoy this day, everyday is special

Trippen med elin

I lördags var det först dags för match mot ibf ungdom, vilket gick sådär. 2-2 slutade matchen, tyckte alla gjorde en bra match synd bara att vi inte får 3 poängen. Alltid tugnt med första motgången.

Efter matchen stod elin och väntade utanför hallen och vi drog hem till mig för att hämta upp lite saker sedan stod 2 timmars bilresa i skogen och väntade, inte så kul dock är det värt det varje gång! När vi kom upp var daniel och robin redan hos andreas och vi började och fixa oss, 20 pers vart till 8 tillslut iaf efter att kristoffer, johanna och andreas kom. Sedan drog vi in till krogen där det var trevligt, hyffsat med folk iaf.
Trevlig helg blev det tillslut i alla fall, tråkigt att åka hem varje gång bara.

Elin när vi åkte till stockholm, vart ju inga kort knäppta igår så tar en bild på snygg-elin.


Då var det dags igen!

Japp, precis som överskriften säger så ska jag börja blogga igen. Jag och blogga har verkligen gått i vågor, har tyckt om att skriva när jag har tid/lust och något vettigt att säga. Dock kan det där sista strykas ibland för det är ganska kul att skriva även fast man inte ha något vettigt att dela med sig utav. Men nu ska jag göra ett nytt försök, tror det ska gå bättre iaf.

Idag har jag iaf varit hemma för vaknade upp med världens huvudverk så stannade hemma, men nog vart det mycket gjort ändå.
- Damsög
- Torkade golv
- Skrev klar en uppgift
- Gjorde mycket god mat

- Ute och gick
Så nog var jag duktig ändå fastän jag var hemma från skolan.


Bilden har inte så mycket med texten att göra, förutom att jag ser helt utsliten på bilden precis som jag kände mig i morse.
(i like ghost, so i try to be one)

RSS 2.0