Stressig dag!

Ja, idag känner jag bara för att skriva ner något onödigt för att det var ett tag sedan!
Kan ju för omväxling berätta vad jag gjort idag, har gått i skolan men ida och jag gick från sista lektionen för jag hade "halkbana" och ida var "sjuk". Vi letade present till våran jossie som har fyllt 18 år och vi ska nämligen dit på fredag:D Iaf, sedan satt vi oss på barista i sängen och snackade, till min förvåning såg jag en person jag inte sätt på länge! hihi.
Sedan drogs det iväg till jobbet där jag varit från 5-9, även fast jag varit i full gång hela dagen ville jag inte gå hem.
Sällan jag missar en träning men idag var jag tvungen att jobba och har ju tränat måndag och tisdag, så fick bli att gå dit efter jobbet och latja lite boll med Jimmy tills träningen var slut.
Har ont i hela kroppen också, pricken över i:et. knäna, benhinnerna, tungan (finns en bra orsak), ryggen, magen, huvudet, höften.. ja, urs säger jag bara.

Så nu sitter jag här och känner att jag måste gå ner i varv
Kan inte ens sitta still känns det som, vill ut och springa men det är för mörkt och det kan ju faktist komma någon läskig gubbe, så får gå ut och gå i morgon eftersom vi inte har någon idrott första timmen utan nå hjärt och lungräddning. Tycker det är tråkigt, idrott skare va, svett inge jäkla ombytta lektioner där man sitter och har teori som man ändå har 24/7 på skolan.

Allt från mig, skriv gärna om ni vet var man kan få tag i Gossip girl säsong 1, episod 13. hittar inte den på svensk text vilket är behövligt.



Liverpool - A Villa

LÄÄÄÄCKERT L, och Gerrard :D

Klubbens sekreterare Bryce Morrison avled igår btw!


Myskväll med Tilda

Dock kommer inlägget lite efter men har inte haft tid med sånt här.

Men iaf var jag och tilda på barista först i 3 timmar typ och pratade om allt, var så längesedan man var med henne så hade mycket att prata om :) Under tiden tittade alex förbi och skulle han min korg som jag satt i, sedan skulle han på spelning och tilda och jag gick på bio och såg "En shopaholic bekännelser", boken var dock bättre men de var så himla olika så gick inte att jämföra. Men några skratt fick vi till, haha!
Rätt rolig film iaf, kände igen sig i henne ibland.

Efter filmen blev det Ohleary's, bowling och ishocky eller vad det nu heter, med Niklas och Tomas :)
Dåligt värre man kände sig på bowlingen då, medans de skruvar skitsnyggt tänker man på barnrännorna bara, haha.

Knäppt med mobilen, så sämst bilder


Serier

Finns det nå bättre än att se på roliga serier på kvällarna och bara sitta och skratta för sig själv? Nej skulle nog inte tro de, men nu har jag sätt klart två roliga serier men kan inte bestämma vilken jag ska se näst.
De jag sätt är:

Vänner:
Bland de roligaste som finns på tv, handlar om Joey som är tjejtjusaren som är en störtsskön men ändå trögfattad en, Monica som är perfektionist och älskar att laga mat är den seriösa lilla bruden som är gift med Chandler, som alltid kommer med sina roliga kommentarer som får de andra att bli till åtlöje. Rachel som är en bortskämd unge men lär sig att leva sitt eget liv och bollar fram och tillbaka med Ross som är en dinosarie älskare och är den töntigare av de andra. Pheobe är en trögfattad och bryr sig inte om vad någon annan tycker. De 6 vännerna bor mitt emot varandra i lägenheten och är alla helt olika. Men tillsammans är de otroliga vännner och utgör en perfekt men ändå inte kovektiv.

How i met your mother:
Ganska likt vänner men utan en Pheobe. Det handlar om de gifta paret Marshall och Lily som har varit tillsammans så länge man kan nästan och deras vänner Ted som söker efter den stora kärleken men blir tillsammans med Robin som hatar barn och vill aldrig gifta sig. Men även deras vän Barney som är som Joey i vänner, den stora tjejtjusaren. Tillsammans sitter de ofta på sin vanliga pub och man får följa de genom mycket roligt.

Nått förlslag på nån liknande serie? :)


Petra Mede

SEEERIÖÖST, hon är bara för mycket, helt värdelös på melodifestivalen och parlamentet? Hon tror att hon är askul, men varje gång hon drar ett skämt blir det alldeles tyst.. gå och lägg dig kvinna!


Vanlig fredag?

Titt vad man kan gö på en fredag den trettonde..

Elins (tre fjärliar)                        Min  (tro hopp kärlek)


Ja, Elin och jag var och tatuera oss idag, hade dock beställt för en månad sedan men inget fick nån veta elle :D
Ont gjorde det på höftbenet kan ja lova ofyfan! ville bara ge tatuerarn en käftsmäll eller något, men satt o kramade om elins/kajsas hand så de gick bra.
Dock är det jobbig nu, kan inte gå i trappor typ och sträcka ut mig typ, bra jag som ska på destriksuttagning i morgon, bra planerat där :D
Har velat haft den aslänge men bara haft den i huvudet, men han fick till den precis som jag ville.
Men vart riktigt nöjd iaf och Elin din vart skitsnygg :D

Päronen

Alltså mina föräldrar är inte normal, tog kort när man blåser ut med läpparna. blir så himla roliga kort av de så alla knäppte så på alla. Men de på mina päron vart nog fulast.
Ganska kul på mamma speciellt, hon har liksom inte dubbelhaka men där fick hon typ 78 st :D

Knäppte på korten pappa skrivit ut, så inte så bra kvalle



I'm like a bird, i only fly away
I want to be free and find my one life

Barnslig tröja

Hade prov i juridik idag, gick sådär dåva! Så ida och jag gick till waynes och prata om livet och skratta :D alltid lika roligt med dig <3
Åkte sedan på birsta och köpte en ursöt tröja som pappa trodde va pyamas men de skiter jag i för jag har på mig det jag vill efter humöret. Kände mig glad, barnslig och färgglad idag så vart en lite barntröja typ!
Men egentligen är det nog så, att man köper kläder efter hur man mår. För mår man piss och så köper man typ svarta kläder men känner man sig glad och så (som jag gjorde idag) köper man nog mer roliga/färgglada tröjer. Så är det iaf med mig. Nog är det snyggt med svart, inte så jag mena men alltså i det stora hela. Dock är typ halva min garderob svart, men länge sedan jag mådde piss. Aja, vet inte om jag pratar mot mig själv eller något sånt.


Hårfärger

Var en stund hos kajsa idag och hon fick en lampa lysa över mitt huvud.
Vad ska jag ha för hårfärg egentligen?
För hon nämnde att jag skulle färga underhåret brunt igen, då kom jag verkligen att tänka på vad fan imig ska jag ha för färg? Nog gillar jag den jag har nu asmycket eftersom det är typ min riktiga för jag får typ ingen utväxt. Men sedan är det alltid roligt att prova något nytt, som t ex rött? Men det tvekar jag på eftersom på sommarn vill jag nog vara blond, men kanske brunt underhår? Eller ska jag göra en helt annan färg, frågan om hårfärgen är oändlig!
Tyck till vettja!


Blont-brunt            Brunt                Blont                  eller varför inte lila-svart igen? ;)


Skitsnack

Hur mycket skitsnack får man inte höra varje dag, speciellt som tjej. Är en kille med om en tjejkväll skulle han ju gå under jorden, jag vet att jag själv är tjej.. vad jag vet iaf. Men så långt som att snacka så mycket skit som en del gör är botten.
Helt absurt, och det jag tycker är värst är man snackar skit om sånt de inte kan göra bättre själv. Då tycker jag bara man kan hålla munnen och har man sånna åsikter är det väl bara att hålla inom sig.

Sånna här människor blir svår att lita på och respektlös, vem vill vara det?

Dagens låt
Chester see - From LA to

Avslutad säsong

Jaha, då var innebandy säsongen slut då eller ja iaf matcherna, träningarna fortsätter med cup innom laget uteträning och cup i falund.
Är sådär nöjd med resultatet i serien, för mycket insläpta tycker jag fy skäms på målisen! ;)
Men kul att vara med på poängligan som målvakt iaf, 2 ass lika som förra året så ingen förbättring men.
Men första året i div 3 och hade siktat på mitten så efter det målet tycker jag att vi gjorde det ganska bra, vart inte mitten utan lite längre ner och med dåligare reslultat än väntat, men det blir en läxa bara.

Dagens träning
Hade förresten en till målis som var och tränade med oss idag, så kul att köra med två målisar eftersom man har något att tävla mot på matcherna och så. Ganska tråkigt när det är plintar eller liknande i ett mål.
Men det var en himla tempo idag på träningen vill jag lova, riktigt kul att träna då det är tempo och glada miner :)

För er som inte håller koll, spelar jag i Alnö IBK


Fjällen

Ja då vart det vecka 10 och det är dags för fjällen, längtas har det gjort kan jag lova :D Blir afterski varje dag vill jag lova och backyard babies ska vi också kolla in!
Ska alltså till vemdalen tills på söndag och åka snowboard. Så skönt eftersom vi bor så man kan åka ända fram till dörren, så bara 2 min till hotellet :)
Varit på stan och köpt mössa och smink vilket var behövligt, dock inte mössan eftersom jag har 150 st, men den var jättefin!
Fikade också en stund med alex :)


"se upp i backen för svenska attacken".

RSS 2.0