Sundsvall

Är i Sundsvall nu och hälsar på, känns konstigt att säga att man är gäst i mamma och pappas hem. Fast det känns fortfarande som "hemma" såklart. Igår vart en lång dag då jag klev upp tidigt och åkte och sa hejdå till victor och hans familj som skulle till Åre över helgen bara. Sedan åkte jag ner på mitt gamla jobb innan de öppnade och sa hej till alla, så roligt att träffa gänget igen, ingen slår dem!
Efter det åkte jag hem till mormor och morfar och åt lunch, då mammi också var där. Gott med paj! Fick även en pajbok samt pengar, mormor och morfar de kan de!
Sen åkte mamma och jag på birsta och mötte upp min syster, vart en hel del shopping. Bland annat ett par skitsnygga skor från Vagabond. Träffade bland annat Kajsa och Erika där, Kajsa började typ grina när hon såg mig, kändes verkligen som man har varit borta så pass länge då.


Sen åkte vi hem och beställde mat, tänkte gå ut och äta men kände att det är ju mycket mysigare och sitta hemma och äta. Såg även unstoppable, andra gången för mig men jag tycker den är riktigt bra, spännande om inte annat.

Så det vart en mysig kväll med familjen, vilket behövdes efter 1 och en halv månad borta från dem.
Nu blir det att snart åka och handla mat, sedan kommer tjejerna för middag och utgång!

Nya glasögon ny frilla

Idag har varit en lugn dag på jobbet, så har hunnit med att plugga vilket är bra eftersom jag måste bli klar med det någon gång. Tycker inte om när man inte har något datum då det ska vara klart.
- för er som inte vet det så håller jag på ta en certifigering mig inom placeringsrådgivning, vilket är väldigt intressant. inte bara för jobbet utan för sitt privata också.

Vi skyndade oss när vi hade stängt för alla ville hem så fort som möjligt, vilket var bra eftersom vi skulle få finbesök av Victors pappa och farbror. Vi hade jätte mysigt, åt färska kräftor och räkor det blev lyckat, hann inte ta någon bild på allt skal men kan ju meddela att det blev en del..

Under tiden jag inte skrivit har jag hunnit skaffat nya glasögon och klippt mig kort. Bild kommer inom kort!

Här är iaf en bild när jag inte kunde bestämma mig vilka jag skulle ha, men när jag tog på mig tre glasögon så jag kunde se bättre, då blev valet "glasklart"..Jag har även bokat flyg hem vilket ska bli jätte skönt, saknar min familj, har aldrig varit borta från dem mer än 2 veckor, så det känns lite konstigt.

Jobbfest!

Nu vart det ett tag sedan jag bloggade igen, men jag har haft ganska mycket att stå i, jobbar samt pluggar. Men nu sitter jag på jobbet och helt lugnt är det, dock vart det rush i morse.
Ikväll efter jobbet så är det jobbfest här på kontoret, kommer nog bli jätte kul. Vi ska tydligen "flyga med nordea flight"... lite mer internt sådär men.
I morgon ska nog jag och Victor på universeum om han går med på det, men jag vart så farsinerad när Karin sa att man går inne i regnskogar och i en gång där hajar simmar runt en.
Sceary! :D

RSS 2.0