2a Tatueringen

I tisdags var elin jag och kajsa iväg för att göra allas andra tatuering, jag var inte så nervös men när jag satt mig i stolen skakade och väntande bara på att nålen skulle sticka in i ryggraden, trodde det skulle göra asont men det var inte så smärtsamt, satt och lyssna på elvis. Nu vill jag inte vara jätte tuff och säga att det inte kändes något, för det gjorde det!

Dålig kvallle, men typ så ser den ut, står "efter regn kommer solsken"


I kväll blir det mysa med tjejerna, spela spel och snacka som bara vi kan. Babbelbubblerna själva ska krypa ur sitt skal i kväll igen, kul att jossie är hemma också! Så sällan man får träffa henne så får ta vara på de få stunderna.


new stuff

Kände att det var dags för ett blogginlägg, blir bättre och bättre successivt. Sitter just nu med hemfrov i fysik, precis vad man vill börja veckan med! Hade ingen svenska, så då var jag duktig att kliva upp ändå och göra detta så det blir klart någon gång.
I fredags var Ida och jag på stan för lite spontanshoppning, dock var det nödvändiga saker. Jeans tex som jag har två par utav som jag använder, sedan brukar systers jeans hamna på benen. Bra fråga hur...

Får inte in bilderna på datorn just nu, kommer upp lather tonight.

Längtar till 23/2!!!!!!

För då ska jag göra något som jag gjort förut, kommer inte ångra mig denna gång heller!dax att byta trosor?


Mysig liten dam...

RSS 2.0