Shoopping!

"Ont i fötterna men ändå glad" kan man sammanfatta hur vi mår nu! Gått på stan sedan 11 och kommit hem nu, så vart en hel del shopping. Tog även en god fika på klassikern Wayne´s, vilket gillas. I går åkte vi till stureplan och åt gott på finresturang, gott vin och trevligt. Sedan bärde de av till söder till någon klubb/pub, vi hade as roligt faktiskt bra musik och gott dricka! Vart tidig hemgång eftersom vi suttit i en bussjävlel i 5 timmar så vi båda var ganska slut. tror vi var hemma runt halv 2, somnade ganska fort.

Nu sitter vi här och ska fixa oss, ska snart ut och äta sedan utgång. Håller även på med att spela in video, så blir väl att den kommer upp någon gång framöver.
Näe, nu måste jag locka elins hår!

Se you all lather.

Tåg blev buss

Ja, här sitter man i bussen!?! i regnet, jo ni hörde rätt. Vi skulle ju åka x2000, men som turen vi alltid har med oss fick vi reda på att när vi kom till stationen att tåget gått söndert innan de kommit till gävle. Så alla vart skitless och vi fick gå ut på framsidan för att invänta 6 stycken ersättningsbussar. Det är faktiskt nästan lite skrattretande om man tänker efter. Restiden tar bara 2 timmar extra, plus att man får sitta i en guppande buss. Egentligen ett ilandsproblem, fan de finns barn som svälter i Afrika och här sitter jag och klagar över att vi måste åka buss.

Men appråpå svält och när jag ändå håller på att klaga så är man lite hungrig/kommer att bli, med tanke på att jag åt en liten macka till frukost bara sedan hade jag tänkt att köpa något i tåget. Men nejdå, så blir det inte.
Sitter och frestas av att de lite längre bak äter baugett. Men vi får hålla oss till 3tiden då vi är framme på centralen, och kanske de bli exlusiv lunch på burger king? haha vem vet!

Åkte förbi en skylt nu, 77 km till Gävle, jippi då kanske man får gå ut och kippa efter lite luft.


Se you all later! PS. Elin hälsar!


Då drar vi

Då var det bara någon timme kvar då, tills min sköna och jag drar söderut och gästar huvudstaden tills på onsdag. Bort från denna slaskvädret, får hoppas det är lite bättre väder där!
Känner mig inte peppad på tågresa i 3 timmar, men de får man stå ut med faktiskt!

XOXO Elin och Stina
Sjukling

Som jag skrev igår natt att jag längtade så mycket tills på fredag, tror längtan blev för mycket eftersom jag nämligen dragit på mig feber och hosta samt bankar huvudet som aldrig förr. Något jag kommer på nu är att jag inte har tagit nässpray eller huvudverkstablett, aja! Har bestämt mig för att bli frisk tills i morgon eller iaf fredag.

Måste börja slänga ner saker till tvätten och börja smått o bestämma vad jag ska ha med mig för kläder. Kommer bli så att ja kommer ha med mig alldeles förmycket, vilket inte är något bra för ja ska ju ha med mig mer hem :D


Förresten såg jag världens sämsta b-film idag, hyde via tv:n och den såg bra ut på bilden och när man läste lät den hyffsat bra, orkade inte bry mig så mycket ville bara ha nåogt att fördöja tiden med. Såg iaf Watchmen, och den var helt värlelöst ordagrant sagt!! Handlingen går inte ens beskriva eftersom den inte hade någon handling. Det var typ några gamla hjältar som började dö för att någon började döda dem eftersom ryskana skulle anfalla, förstår något vad jag säger? ... BRA, de gör man inte om man ser filmen heller, så se den inte.

Malin Åkerman i filmen Watchmen


FREDAGSMYS!

Jag diggar reklamen alltså!
vad jag vill ha sagt med detta inlägg var att jag längtar tills på fredag (
dock kommer de kanske inte bli att vi sitter inne och myser med olw utan vi ska väl ut och bete oss som två norrlänningar)elin och jag sätter oss på tåget till huvudstaden för att göra staden osäker och se piiiink på tisdag! Då även Ida kommer ner, hemgång dagen efter.

Kanske upptadera lite därnere, så håll koll kanske till och med kommer en och en annan bild :DDet finns en dag då man kan andas ut
Man slipper chefens tjat och kommer hem till slut
Sens i moved here all i do is mysa mys (Yes we do)
De e dags för fredagsmys om de e så e det sista jag gör

Snart e de fredagsmys
Hoppas inte föräldrarna stör
Nu e de slut på veckan
De e dags för fredagsmys
En soffa o ett ljus ett bord med massa gott
Man kopplar av ihop o mumsar i sig nåt
its totally (mysa x6)

De e dags för fredagsmys
Från kontor till amor
Snart e de fredagsmys
Man drar till tjejen den bor
Nu e de slut på veckan
Det e dags för fredagsmyyyyyyyyss

Det e dags för fredagsmys
Från direktör till chamör
Snart e de fredagsmys
Från vecko stress till glatt humör

Nu e de slut på veckan
De e dags för fredagsmyyyyyyyyss

har man stukad tumme får man massage

Sitter här nu efter en lång härrans dag i skolan, tycker jag är duktig som klivit uppp 7 varje dag, eller vänta nu.. två dagar hittills. Nog för att alla andra också gör det.... men a som sagt, lång dag i skolan och jag knallade igenom den. Skönt att börja dagen med in.val där jag har valt bollsport, kul faktiskt synd bara att inte så många var där idag. Körde volleyboll och det gick bra tills jag stukade tummen, IGEN! förstår inte vad volleyboll vill mig direkt. förra torsdagen stukade jag den så den blev blå och kunde knappt röra fingret. nu när de precis hade blivit bra får ja volleybollen direkt på fingret igen, inte så skönt nej! Men tror inte de var lika farligt som förra gången.

Skönt tror jag är dagens ord, haha.
Men de var faktiskt det efter skolan, maten står på bordet sedan får man masage med olja, sedan somnar i två timmar. Var helt behövligt eftersom jag har skita ont i ryggen, tror jag sovit konstigt eller något, och så var jag trött.


Något jag gillar med hösten och alla dess färger, man blir så glad!Bloggdesign

Äntligen har jag gjort en ny bloggdesign.... eller vänta nu?! haha, det kan jag ju inte.
En tjej som har klurat och trixat ihop dem, tycker faktiskt den vart asbra. Så nu kan ja gå i full gång igen, var så less på den förra så ville typ inte att folk skulle gå in o läsa!
Kul att bilden bakom är jag blond och den åt vänster är jag brunhårig, stämmer? Nej!

http://malinjennywestman.webblogg.se

Kom nyss från en bra träning, rolig och hyffsat högt tempo för att varit i vibackehallen (liten hall)
Helgens matcher gick toppkanoners. Div 3 matchen mot mitt gamla lag kämpade vi på med 8 utespelare, men vann ganska klart med 13-2. Dagen efter var det dags för Div 2, hade mer folk och var en bra match av alla tycker jag. (12-3). 6 poäng till ankars, sköönt!

Nattinatti!

(bild sedan utgången i onsdags, jag ser typ vit ut i ansiktet. Lägg även märke till äckliga elin me fingrarna i min och jossies näsa)
RSS 2.0