Irrieterad på lärare?

Kom precis hem från träning, ingen hårdkörning direkt men skönt med träning ändå man sover bättre på något sätt än om man bara legat framför tv:n en hel dag.
Idag har jag varit i skolan såklart sedan träffade jag Elin på stan och vi väntade ett tag på Kajsa och Tilla som skulle komma in och fika med oss. Vart barista i någon timme, sedan kom jag på att de var träning om en och en halv timme så var bara att sätta sig på den långa gröna saken med däck på och dra sig hemmåt. Slängde i mig mat och kände att ögonen bara höll ihop efter en hårt arbetande dag, så tog en powernap sedan var de bara och packa sakerna och sätta sig i bilen till träningen.

Förresten, kanske inte bara jag som störde mig på det men vart en smula irriterad i morse, då man hade packat idrottskläder och klivit upp kl 7 för att gå på bollspel, tror ni läraren kommer eller? Nej! Jag gick tillslut och frågade en idrottslärare, vilket han svarade att våran lärare, Sture var sjuk. Vilket man vart lite retig om eftersom man kunde sovit typ en och en halv timme mer. Men men, Nathalie och jag gick och pratade med några på å-vik och sedan satt oss med våra klasskompisar som också var retig efter beskedet. Men som sagt.. Världen gick ju inte under iaf!

Elin och Kajsa på barista (tror Kajsa har hål i sina thights, haha)

Kommentarer
Postat av: Camilla

Åååh har också Sture, fast i Idrott... Hände EXAKT samma sak för min klass förra Fredagen. Verkligen den dagen då jag var tröttast och tänkte ligga kvar i sängen och sova vidare, men drog mig upp ändå för att vara duktig... Så kommer dit, och han är inte där!!! Dåligt sur man vart den gången, dumt att han inte ens kan skicka mail liksom!

2009-09-19 @ 18:00:33
URL: http://ecwn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0