Serier

Finns det nå bättre än att se på roliga serier på kvällarna och bara sitta och skratta för sig själv? Nej skulle nog inte tro de, men nu har jag sätt klart två roliga serier men kan inte bestämma vilken jag ska se näst.
De jag sätt är:

Vänner:
Bland de roligaste som finns på tv, handlar om Joey som är tjejtjusaren som är en störtsskön men ändå trögfattad en, Monica som är perfektionist och älskar att laga mat är den seriösa lilla bruden som är gift med Chandler, som alltid kommer med sina roliga kommentarer som får de andra att bli till åtlöje. Rachel som är en bortskämd unge men lär sig att leva sitt eget liv och bollar fram och tillbaka med Ross som är en dinosarie älskare och är den töntigare av de andra. Pheobe är en trögfattad och bryr sig inte om vad någon annan tycker. De 6 vännerna bor mitt emot varandra i lägenheten och är alla helt olika. Men tillsammans är de otroliga vännner och utgör en perfekt men ändå inte kovektiv.

How i met your mother:
Ganska likt vänner men utan en Pheobe. Det handlar om de gifta paret Marshall och Lily som har varit tillsammans så länge man kan nästan och deras vänner Ted som söker efter den stora kärleken men blir tillsammans med Robin som hatar barn och vill aldrig gifta sig. Men även deras vän Barney som är som Joey i vänner, den stora tjejtjusaren. Tillsammans sitter de ofta på sin vanliga pub och man får följa de genom mycket roligt.

Nått förlslag på nån liknande serie? :)


Kommentarer
Postat av: Alex

Recensenten Stina! haha

2009-03-22 @ 02:24:30
Postat av: Ida the best

inte liknande... men inget slår ju one three hill, de vet du ju;) haha:D

2009-03-22 @ 20:11:40
Postat av: Stina

NÄÄÄE :D gossip girl is best :D

2009-03-25 @ 13:34:47
URL: http://msstina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0